Bryllup

En minneverdig bryllupsfest!

Gratulerer med forlovelsen! Snart er det deres stor dag.
La Bergen Fest DJ gjøre det til en spesiell anledning!
Ditt perfekte bryllup må avsluttes med en fantastisk bryllupsfest og det er der vi kommer inn!

Vennlig, pålitelig og profesjonell bryllupsdj

DJ til bryllup er min spesialitet. Målet mitt er at de nygifte, familie og gjester opplever en minneverdig feiring……med en stor fest!
Jeg har flere års erfaring som dj, har spilt i mange bryllup og andre arrangementer i Norge og i utlandet.

Jeg har gode referanser fra fornøyde kunder, og garanterer et vellykket arrangement med god stemning.

Bergen Fest DJ Bryllup

Eksempler På Spillelister

Dere kan velge musikksjanger og sanger dere ønsker til festen deres eller la Bergen Fest DJ skreddersy spillelister (eller en blanding av begge deler).
Under er noen eksempler på populære sanger til fest:

Planlegging av bryllup

Jeg ønsker å møte brudeparet på forhånd slik at jeg får en god forståelse for brudeparet sine ønsker for musikken/underholdningen. Detaljer om lokalet, antall gjester og tidsplan for dagen er viktig for planleggingen. Jeg vil også gjerne besøke lokalet på forhånd, slik at jeg kan planlegge DJ-oppsettet og hvordan det vil fungere best ut fra deres tidsplan og ønsker for dagen. Jeg ønsker å gi god veiledning slik at ditt bryllupsfesten blir vellykket.

Kvalitet er viktig

Jeg er stolt av yte god kvalitet både når det gjelder kundeservice og utstyr. Jeg har valgt høyttalere og belysning nøye, slik at bryllupsgjestene opplever god lyd og blir klar til fest for å feire brudeparet.

Brudeparet sine ønsker

Brudeparet sine ønsker er det viktigste. Når det gjelder musikk kan brudeparet velge hele playlisten, noen sanger eller ingen og da vil Bergen Fest DJ skreddersy sanger til bryllupsfesten. Jeg kan gi gode tips til både musikk og morsomme detaljer for en vellykket bryllupsfest. Bergen Fest DJ kan også lage en remix av din favorittsang (eller flere?).

Til slutt

Jeg håper at Bergen Fest DJ får være med på deres drømmebryllup. Til tross for Bergen Fest DJ sin relativt lave pris, blir det ingen mangel på kvalitet. Jeg forstår at bryllup er dyrt og jeg er glad for å tilby en rimelig service!

DJ Daniel (Bergen Fest DJ) kan skreddersy pakker til arrangementet ditt og garanterer god stemning!

Vi tar bookinger i Bergen og omegn

TOP