Barnefest

Så Gøy For Barna!

En dj passer perfekt til barnefest. Er det noen bedre måte å feire på?….og så gøy for barna! Vennlig, pålitelig og profesjonell dj til festen din Jeg har flere års erfaring som dj, har spilt på ulike arrangementer i Norge og utland. Jeg har gode referanser fra fornøyde kunder. Bergen-DJ vil forberede seg godt til festen din og tar utgangspunkt i dine ønsker for musikken. Jeg garanterer et vellykket arrangement med god stemning.

Musikk og leker

Bergen-DJ har god kunnskap om sanger barna liker og vil danse til, men (i min erfaring) trenger barn under ca. 11 år også noen musikkleker for å få til en god partystemning. Bergen-DJ kan foreslå noen leker som fungerer bra (ledet av dj eller andre etter ønske). Bergen-DJ kan bookes for opptil 2 timer.

Til slutt

Til tross for Bergen-DJ sin relativt lave pris, blir det ingen mangel på kvalitet. DJ Dan er klar! Book Bergen-DJ i dag!

Kvalitet

Jeg er stolt av yte god kvalitet både når det gjelder kunderservice og utstyr. Jeg har valgt høyttalere og belysning nøye, slik at gjestene dine vil oppleve god lyd og bli klare til å fest.

DJ Daniel (Bergen Fest DJ) kan skreddersy pakker til arrangementet ditt og garanterer god stemning!

Vi tar bookinger i Bergen og omegn

TOP