Booking

Man kan bestille Bergen Fest DJ ved å ta kontakt på e-post eller mobil:

E-post: dan@indiedj.no

mobil: 4814 7877 (Norge)

Jeg er tilgjengelig for å spille fredager, lørdager og søndager.  Dere bestemmer tidspunkt.

Priser

Bryllupsfest DJ    4,800 Kr*     opptil 5 timer

(inkludert oppsett av dj utstyr i forkant)

Bursdagsfest / Firmafest       4,500 Kr*     opptil 5 timer

*  Det legges til 200kr eksta hvis arrangementet er mer en halv times kjøring fra Bergen (5152).

Betaling

Nå er vi på VIPPS!

Man kan betale Bergen Fest DJ på VIPPS eller bankoverføring.

Oppsummering

Bergen Fest DJ tilbyr en full dj-underholdningspakke med tipp-topp høyttalere, belysning, dj booth og et stort utvalg musikk.

DJ Daniel skaper god stemning, har god dj teknikk og kan remixe dine favorittsanger.

DJ til bryllup er Bergen Fest DJ sin spesialitet.

Til tross for Bergen Fest DJ sin relativt lave pris, blir det ingen mangel på kvalitet.

Daniel (Bergen Fest DJ) er vennlig, pålitelig og profesjonell.

Vi tar bookinger i Bergen og omegn.

DJ Daniel (Bergen Fest DJ) kan skreddersy pakker til arrangementet ditt og garanterer god stemning!

Hvor er vi?

Bergen, Norway.

Kontakt

+47 481 47 877

E-Post

dan@indiedj.no

Instagram

@djibergen

Twitter

@BergenDJ1

Facebook

Bergen Fest DJ

Betingelser og Vilkår

I dette dokumentet blir ‘kunden’ også referert som ‘arrangementsvert’.  Det er kundens ansvar å påse at alle vilkårene i dette dokumentet er oppfylt.
Bergen Fest DJ er det offentlige navnet for selskapet INDIE DJ FOX (www.bergenfestdj.no) og er representert ved Daniel Fox.

Generell

Har kunden særlige / spesifikke behov, må disse spesifiseres til Bergen Fest DJ i god tid før arrangementet.  Dette inkluderer start – og slutttidspunkt for arrangementet, og eventuelle detaljer angående tilgang til lokalet, inkludert adgang for bil.

Sikkerhet

DJ har ansvar for å sørge for at DJ utstyret er satt opp slik at det ikke kan være til fare / skade for personer som deltar på arrangementet.

Lokalet

Lokalet som DJ’en skal spille i må ha et område som DJ’en kan bruke til å sette opp. Dette må være minimum 1 meter x 2 meter for DJ-utstyret og 1 meter x 3 meter for belysning.

Lokalet må ha en god standard, også for hygiene.

Oppsett

DJ trenger omtrent 1 time til å sette opp DJ utstyr og lys før spillingen begynner.

DJ må ha mulighet til å parkere bilen sin ved lokalet. Hvis dette ikke er mulig,  må arrangementsverten kontakte DJ før arrangementet, slik at en alternativ ordning kan avtales mellom arrangemensverten og DJ.

Gjennomføring av DJ set

Hvis det er sanger som arrangementetvert / andre ønsker at Bergen Fest DJ spiller på arrangementet, må det, minst 1 uke før arrangementet, sendes en anmodning om disse sangene sammen med arrangementsdato til dan@indiedj.no.
Hvis arrangementsverten ønsker at gjester skal kunne ønske sanger under arrangementet, må dette også avklares med Bergen Fest DJ før arrangementet. I dette tilfellet vil det være et utvalg av sanger å velge mellom fra en liste laget av Bergen Fest DJ.

Etter gjennomføring av DJ set

DJ trenger 1 time for å kunne trygt pakke ned alt DJ utstyr og lys og returnere utstyret til bilen sin. Av denne grunn er det ansvaret til arrangementsverten å sikre at lokalet kan forbli åpen for DJ 1 time etter gjennomføring av DJ set.

Avbestillinger

Mens Bergen Fest DJ har som mål å gi en god service, vil refusjon av betaling ikke bli utstedt på grunnlag av at er ikke fornøyd med tjenesten. Vi vil gjerne forsikre deg om at Bergen Fest DJ har ikke opplevt slik før.


Bergen Fest DJ ønsker å forsikre sine kunder om at disse vilkårene er laget for sikkerhets skyld, og vi tar alltid sikte på å yte god service og et minneverdig og underholdende arrangement.